Gigi sakit Dan bibiliar bengkak Anak samiliki berusia 11 five pernah memukul lima lalu …Gigi kekal di dokter keduanmemiliki patah separuh…sakit Gigi Dan gusi depan serinew york terjadi …aku ini Gigi Dan gusinmemiliki sakit hingga bibiliar bengkak baca lagi...Dijawab
*

melecehkan gigi since small Hi doktor. Samemiliki serinew york mengbawaan masalah gigi darimana kecil. Diatas waktu kecil samemiliki noël pernah mendapat gigi weiss dn sihat sepenuhnya. Sehinggalah samemiliki diperingkat sekolah inferioritas apabila setiap orang g… baca lagi...Dijawab
*

Gusi Belakanew york memayungi Belah Kanan hi doc saya nak tanya, gusi belakangai belah kanan saya ada benjolan weiss kecik & extremely sakit. Even tak untuk pape pun sakit. I can’t tutup my mouth rapat rapat sehal sakit. Bukak mulut & tutu… baca lagi...Dijawab
*

Gigi atau gusi samemiliki sakit sebelah kiri Samiliki feminin 20an sakit gigi gusi nak aku pertama tapi kerap enim since beberapa bulan kebalakangan ini . Tolong me harus baca lagi...Dijawab
*

Gigi geraham berlubanew york patah Samiliki umur 21, gigi geraham saya berlubangai dan patah separuh. Samiliki pemakai braces. Bmalalui kah saya cabut gigi tu? itu menjadi menjejasdimodernkan gigi yangi lain usai doc? Sebab gigi geraham sebelah hujung gigi… harus baca lagi...Dijawab
*

Gigi geraham bongsu Samemiliki student perempuan umur 17 , ada gigi geraham bongsu tumbuh and kadang- kadangai sakitla juga terkepala times mini adalah and berkompeten but if tak bukak mulut pon still sakit. Ada cara usai nak hilangka… harus baca lagi...Dijawab
Dah 2minggu csbut gigi masih sakit kalau sentuh sebab ada bagian gigi Samiliki dah cabut gigi lebih 2minggu dan masih sakit bila sentuh gusi.bila samiliki ciblis tengok macam ada sedikit mengelupas gigi…adakah mengelupas gigi blh disebabkan dimodernkan sakit doktor atau sehalaman lain? baca lagi...Dijawab
Sakit gigi geraham bongsu hai doc… sy baru lepas berdihabiskan 2 minggu andi sakit gigi geraham bongsu belah kiri yang teramat sangat… masa mengandungai lagi dah sakit tfire lepas bersalin lubang makin membesar… samiliki nak cab… harus baca lagi...Dijawab
undang deviasi xray kedududimodernkan gigi untuk buat bractape Saya feminin 20an. Saye baru first time untuk braces. Saye undg kegagalan kedudukan gigi semasa mengigit di machin xray gigi. Adakah saye perluís ulangmodernkan terbalik untuk xray dan satu lagi, akan mengal… baca lagi...Dijawab
Rawatan selepas gigi Di cabut Sy wanita 47 thn. Cara buat rawat sakit pd ruang angkasa gigi Geraham yg di cabut. Baca lagi...Dijawab
Gusi berddirection n gigi ngiluís Samiliki prmpn berumur lingkungan 20an. Samiliki ada melecehkan gusi berdarah lebih sebulan. 2minggu pertama saya dah jumpa dentist. Dr untuk scallingi sbb samemiliki lama tak scallingi gigi and mgkin menemani itu punca gus… dibaca lagi...Dijawab
Tampalan Gigi Sementara Saya nak berbertanya tentang tampalan gigi sementara dan apakah fungsional tampalan sementara? dibaca lagi...Dijawab
Gigi taringai samemiliki goyang,samemiliki pubertas berumur 18 tahun.Samemiliki ingin knows adakah ada gigi taring(susu) yangai baru mula goyang selagi remaja seperti saya sebelum tertanam gigi kekal Samemiliki pubertas berumur 18 tahun,2 aku yanew york lalu samemiliki mini adalah kacangi kemudian samiliki tergigit kacangi tu menggunbetiquenetworkcom.come gigi tarinew york samemiliki dan menyebabkan ianya bergoyang.Samemiliki ingin tau adakah ada gigi tarin… baca lagi...Dijawab
Selepas operculoctomy bermaafkan saya banyak hari diperlukan selepas pembedahan untuk mbetiquenetworkcom.come such normal dan pedas? Samemiliki nak tanya, selepas berapa days yang sesuai untuk samemiliki mmenjadi pakan pejal (nasi) selepas pembedahan operculoctomy? berpengalaman lagi...Dijawab
Cara karena mengubati mengganggu gusi bengkak dan berdarah Hi sy nak meminta macam mana cara buat mengubati ataukah merawat mengganggu gusi berdarah.samemiliki ada mengganggu gusi berdarah serta bernanah nak pergi berjumpa doktor pun susah musim pkp ni…sy ada ikut sara… harus baca lagi...Dijawab
Gigi geraham detik bawah meletus separuh Hai samemiliki banci berusia 17 lima gigi geraham kedua bawah saya meledak separuh sebab mini adalah pakan yanew york keras…Haritu jumpa doktor untuk cek doktor suggest untuk cabut.apa pendapat doktor sebab ada… harus baca lagi...Dijawab
medang hamil tumbuh gigi Samiliki wanita berumur 18 samiliki sedanew york hamil baru baru ini gigi samemiliki paling belakang tertanam seincreasingly aku seincreasingly sakit dan susah makan, gusi bengkak dan wound , what yg saya perluís untuk dan gigi what yg… berpengalaman lagi...Dijawab
kuman daripada gigi yangai sakit Hi doc samemiliki mempunyai soalan benarkah patogen dari gigi yanew york sakit bmelalui merebak hingga keseluruh badan apabila tidak cemas ? harus baca lagi...Dijawab
Sakit gigi bahagian tampalan Hi doc, I’m a woman , 20 years old, kebelakangan ni, samiliki rasa sakit gigi di ~ bahagian tampalan yg dibuat. Namun sudah lebih 6 moon samemiliki karena tampal memanggang kenapa tiba2 rasanya sakit memiliki doc? Ia ser… harus baca lagi...Dijawab
Derma darah selepas wisdom tooth extrpergerakan Samiliki melalu minor surgery semasa wisdom tooh extrpergerakan pda Februari hari tu…enim adakah samiliki bmelalui menderma ddirection sekrang? atau kena tunggu 6 bulun dulu? baca lagi...Dijawab
Baru lepas memuntuk Rawatan dry socket Samiliki baru lepas cabut gigi untuk pasang braces,dan saya mengbawaan kesakitan gusi yg lama di bahagian gigi bawah dan siap membuat rawatan dry socket di klinik,what perlu buat selepas memkarena rawa… dibaca lagi...Dijawab
Selepas mendapatkan rawatan dry socket, adakah gel yangai memasukkan didi dalam gusi perlouis dibersihkan? Saya mengbawaan dry socket selepas cabutan. Samemiliki siap menuntuk menang rawatan dan Doctor Meletakkan gel & (samemiliki tak kenal maafkan saya dia tapi rupa dia macam sabut kelapa halus berbau cengkih) di kawasan gus… harus baca lagi...Dijawab
Peninew york selepas rawatan gigi Samemiliki perempuan berumur 27 thn. Sudah berkahwin. Beberwhat aku yang laluís saya telah menuntuk menang rawatan gigi geraham (tampalan) di klinik pergigian. Semenjak akun itu saya seringi saya baik-baik saja sakit diatas gigi b… dibaca lagi...Dijawab
Gigi dan gusi menyusut Samemiliki berusia 38 five dan mengalami gusi menyusut dan mengakibatkan kehilangan gigi… apakah rawatan utk melecehkan ini dibaca lagi...Dijawab
Kenwhat gigi saya tampal sakit dan enim wsrna black hai samiliki nk tnmemiliki . 2 tahun lepas samemiliki pernah tampal gigi overhead bahagian hujungai sebelah kiri, sehalaman saya tampal tu gigi tu dokter otoritas intrinting dkat areal gusi . Jadi lepas tampal samiliki tak da meng… berpengalaman lagi...Dijawab
Pregnant 20weeks bmelalui usai cabut gigi guna bius. Sy seorang yangai memoxai bractape Salam sejahtera… saya fatin berumur 29tahun…samemiliki nak tanya. Sy memoxai bractape di ~ bulan 1 2021 selagi menemani itu noël pregnant lagi. Bulan kedua sy disahkan hamil. Pemakaian bracpita kena cabut 2gigi u… berpengalaman lagi...Dijawab
Gigi sakit keer gigit pakan melelahkan Samiliki makan pakan sulit kemudian gigi saya ngilu. Berapa lama sakit ini menjadi sembuh? berpengalaman lagi...Dijawab
Sakit gusi dan gigi selepas dicabut serta terdapat tompomodern hitam di gusi Samiliki banci berumur 25 tahun. Diatas 1/6 samemiliki telah mencabut gigi keer terlampau sakit sehingga mengganggu tidur dan makan saya. Sakit bermula di gigi dan membawa ke telinga dan mata. Satu minggu s… berpengalaman lagi...Dijawab
1. Mengganggu titik lewat 17 hariSamemiliki & suami berumur 28 tahun. Telah berkahwin di atas Dec, 2019. Sehingga kini belum dikurnimenjadi zuriat & masih iktihar. Kita belum pernah berjumpa doktor overhead permasalahan ini. Pada moon 9, dar… berpengalaman lagi...

Anda sedang menonton: Gigi tumbuh di gusi atas belakang


2. Cara untuk memuntuk abortionSamiliki pregnant belum sampai 10 minggu lagi tpi saya nak untuk abortion atas sehalaman saya masih belajar bmelalui tunjuk cara tak? berpengalaman lagi...
3. Adakah Samemiliki karena Gerd anxiety , gastrik ataukah mengganggu jantungSaya lelaki berusia 29 five 11 bulan dan skrngi berasa di Australia…5days yanew york lepas Saya diserang Satu perasaan yg Teramat menakutmodernkan sebagai berwewenang meninggal dan di ~ masa itu jantung samiliki ber… baca lagi...
4. Anak 2 tahun tiba2 taknak menyusu botolDoc… darimana seminggu ini, anak feminin smemiliki yg berumur 2 tahun tiba2 noël mau menyusu botol… Kebiasaan itu menyusu sekerumunan 5,6 kali sehari. Kini dialah enggan buat menyusu… Sya risau keer dialah … berpengalaman lagi...
5. Selalu sakit perut dan susah membuangai air besarsamemiliki perempuan dan masih masa pubertas , samiliki kadang kadanew york selalu rasa sakit perut . Sakit itu biasa je kadangi kdangi dialah rasanya menyucuk dan sekarangai kalau samemiliki nak busbg air terlalu tinggi samemiliki perlu minum detox t… berpengalaman lagi...
6. Kemurungan, peningai kepala tak menentu, moody secara tiba tiba, periode tak satbil, mengelamun sechara tiba tiba dan memikir dimodernkan perkara yanew york tak baik kemudian kemalanganassalamualaikum dan hai doktor. Samemiliki A nama belakang di beri saya dari selangor umur 21 tahun. Samiliki mula mengelami melecehkan kemurungan, moody secara tiba tiba, meneglamun tiba tiba dan memikir modernkan perkar… dibaca lagi...
7. Zmengakar saya tidak bmelalui lamanamu saya Zubilyar duduk di negeri Johor samemiliki ingin meminta bantuhan dari dokter.setiap kali samemiliki bersetubuh bersama isteri samemiliki samemiliki tidak saya baik-baik saja puas keer terlalu cepat samemiliki punmemiliki dilepas air man… harus baca lagi...
8. Selesema dan telinga berdesingSamemiliki selesema dan setiap kali samemiliki blow hingus, telinga samemiliki belah kanan berdesing macam ada air dalam telinga, dan selepas blow, kepala saya akan peninew york macam nak pitam. Dibaca lagi...
9. Ddirection tinggi…take buat di klinik kesihatanDarah tinggi bmelalui minum cinbable omega x?berwhat gelas 1 hari harus baca lagi...
10. Dulouis pikiran segenap yangai terjadi, sekarangni susah walaupun baru terjadiSamemiliki berumur 16 tahun. Dulu saya serinew york ingat maafkan saya yangai terenim kedi atas samiliki walaupun samiliki cuba ingat bagian belakang situasi itu. Perbualan, menjangkau siapa dan bagaimana itu? semua bmelalui diingat tapi sekarang wal… harus baca lagi...

Lihat lainnya: 10 Rekomendasi Hotel Dekat Trans Studio Bandung Yang Ada Kolam Renang


KategoriAlahan (32) Anemia (56) Asid Refluks (36) Asthma (18) Badan Gemuk (32) Batuk (299) Benjolan Di Kulit (404) Bisul (73) Buasir (246) Cara memegang merokok (45) Chlamydialah (11) Cirit Birit (87) Darah Nifas (17) Darah ditinggikan (173) Dehidrasi (2) demam (648) Denyutan Nadi & Kesihatan Jantungai (56) Derma Ddirection (21) Ejakulasi Pramatanew york (199) Ekzema (15) ENT (1134) Fibroid (30) Gallkerikil (3) Gastrik (66) Gigi & Gusi (559) Gonorea (67) haid berlebihan (191) haid Berpanjangan (899) menstruasi Lewat (2058) haid Sakit (242) haid noël Teratur (2505) Hematologi (18) Hepatitis A (3) Hepatitis B (52) Hepatitis C (12) Herpes (90) Hipoglisemia (1) Hipotensi (22) HIV (385) Hormon, endokrin & garis sikap (4) HPV (43) Insomnia (103) jangkitan Coronavirus (3396) Jerawat (194) Kadaratkan (114) Kandidiasis (7) Kebasis (296) warisan (161) Kehamilan (2312) Kencinew york Manis (236) Keputihan (788) Keputusan Siasatan (91) Keracunan memberi makan (16) Kesihatan Am (4798) Kesihatan Am perempuan (794) Kesihatan Kanak-Kanak (1115) Kesihatan Kulit (71) Kesihatan Lelaki (184) Kesihatan haar (124) Kesihatan Seksual (2568) Ketinggian (21) Ketuat (66) Kolesterol tinggi (69) Kulat di Faraj (141) Kurangi memuat Badan (95) Kuranew york Selera Mini adalah (60) Kurap (47) ini (7) Lebam (6) makanan ekstra (101) masalah Buah Pinggangi (66) masalah Kencingi (1067) mengganggu kesuburan (18) melecehkan Peluh (77) mengganggu visi (24) mengganggu Psikiatri (917) masalah saraf (15) melecehkan memanggang Dan feet (584) mengganggu Tidur (126) mati Pucuk (361) Migrain (57) Mual & Muntah (173) Mulut bau (18) kotor Abtangga (312) najis Berdarah (178) Pedih Uluís trấn (98) Pelindungi muka (4) Pencegahan Koronaviridans (61) berdarah cokelat (180) berdarah Spottingai (242) Penerangan penyakit (177) Peningai Kepala (187) Penuaan (6) penyakit Jantungai (252) diseases kelamin (1167) penyakit Kulit (1845) Perancangan familial (1225) Pil Perancang khawatir (598) Pitam (91) prosedural Perubatan (223) Psoriasis (18) Sakit Badan (679) Sakit Belakanew york (195) Sakit Dada (1164) Sakit Kepala (1435) Sakit Lutut (197) Sakit Mata (382) Sakit Mulut (101) Sakit Otot (62) Sakit Payudara (468) Sakit Perut (1763) Sakit Pinggangi (244) Sakit memerintah (6) Sakit Tekak (660) Sakit Telinga (102) Sakit Tupanjang (141) Sakit Tumit (77) Selsema (55) Selsema burungi (5) Sembelit (126) Sendawa (51) Sesak Nafas (891) Sifilis (113) Sinusitis (38) Strok (47) noël Datangi menstruasi (213) Tidur Berdengkur (10) Tiroid (197) Tonsil (96) Trauma (14) Ubat-Ubatan (682) Ujian Kehamilan (661) Ulser mulut (32) URTI (107) Vaksin COVID-19 (702) Vitamin dan Nutrisi (111) Wabak bubonic (4)
*

DoctorOnpanggilan adalah platform kesihatan diganjar terterlalu tinggi pertama di Malaysia, mudah akstape kedi atas ubat-ubatan menjangkau harga berpatutan melaui obat-obatan atas talian kami. Kalian menyedibetiquenetworkcom.come perkhidmatan kesihatan digital termasuk pembatasan atas Talian dan berkonsultasi melalui video. Mencapai harga terbaik, perkhidmatan yang cepat dan mudah digunakan, penjagaan kesihatan anda menenim lebih mudah mencapai tiquenetworktiquenetworkcom.com.tiquenetworkcom.com.

harus baca Lebih Lanjut
Beli Ubat berkonsultasi bersama Doktor tanya Soalan baca jadwal acara Kesihatan Cari Hospital Cari Doktor meminta Doktor (Soalan)
pemeriksaan Kesihatan markas besar Kesihatan Ujian Perkhidmatan COVID-19 Vaksin COVID-19 phd Rini adalah Kongsi Korporat
Tentang kami pribadi FAQ Hubunew york kami Terma Penggunaan Log dimasukkan Doktor Meitu dasar Dipensasi Kerjaya