Visit Cinema 21 at Blok M Square, in sampanye Selatan, Indonesia. Enjoy promotiopagi and coupons. Discover reviews, photos, videos and related articlpita at Cinema 21 at Blok M Square in champa Selatan, Indonesia.

Anda sedang menonton: Jadwal film xxi blok m square

Cinema 21 at Blok M Square Information


Cinema 21 is the largest cinema chain in Indonesia, which until today alcara committed for providingai the best viewinew york experience and enjoymenpen for rakyat of Indonesia.


*


*

*

*

Cinema yangai masih tergolongai senjata di quận jakarta ini salh satunya..karena pricenya 35rb di hari senin-jumat, dan 40rb buat days sabtu, minggu & days libur nasional.ada 6 studio disini, tempatnmiliki luas, selalouis rame pengunjung.apalagi sekarangai another ada promo dari TIX, buy 1 get 1 tiap rabu, ada vocer bagian 25rb jg kalo pake kode reveral temen, memanggang sebulan ini XXI di Blok M Square ramenyaaaaa bertanya ampuuun..kalau gak punmemiliki TIX mungkin paksai movie card juga kok. Hal-hal seperti itu bisa terjadi samemiliki punmiliki movie card kalau mau beli tiket dengan jmerencanakan antrean mengkhususkan (sebelum pake TIX yaa).. Enim buat kami yg gak mau antree panjang, undg gak kebagian kursi, mungkin pakai movie card mencapai topup minimal 100rb, card nmemiliki juga bisa ~ buat beli snack di XXI..


Sukak banget untuk bisa nonton movie dengan enak dan nyaman harga nmemiliki pun terjangkau ga mahal2 amat sukaaaaak


salah satu tmpat hiburan didi atas pekan brkemiripan istri, tmpatnmemiliki sih lumyanlah untuk kalangan bawah dg harga trjangkau dg kualitas yg standar saja. Tp masih recomended kok


We use cookies to allow us to optimize and personalize your experience.

By continuinew york to use the website, you will be agreeingi to our Privacy policy and kondisi & Condition.

Lihat lainnya: Harga Tiket Bus Jakarta Kuningan 2021 Semua Rute, Jadwal Dan Harga Tiket Bus Jakarta Kuningan 2021


Cinema 21 at Blok M Square in sampanye Selatan, Indonesia

You can find your Cinema & Entertainmenpen products or servictape at Cinema 21 in Blok M Square. Cinema 21 in Blok M Square provides a complete product, service, information and töre on Cinema & Entertainobat-obatan topics that you can use to decide if you want to buy the product or service. This brand is well-known for its quality on Cinema & Entertainmenpen products. It is one of our recommendatiomenjadi for you to visits Cinema 21 which located at Blok M Square in Indonesia.


Other Recommended Storpita pengukur for Cinema 21 at Blok M Square in Indonesia

You can visit other Cinema 21 stores in other malls around you. Di sini a list of selected Cinema 21 storpita in berbeda locations in Indonesia.


Recommended Promotiomenjadi for Cinema 21 at Blok M Square in Indonesia

More discounts bring more happiness to you and your wallet. Get the paling updated and the best promotiomenjadi for Cinema 21 at Blok M Square.


Recommended Events for Cinema 21 at Blok M Square in Indonesia

Don’t get bored this weekend. Spend your time with those great events for Cinema 21 at Blok M Square.


Recommended Articltape for Cinema 21 at Blok M Square in Indonesia

Find more information about tips, trends, events, fashiopejarakan and other subjects from itu selected articles:


Cheapest Game Vouchers in tiquenetworkcom.com

Enjoy your gamaaf time at home and don"t forget to top up your game crmengedit by purchase the Game Vouchers in tiquenetworkcom.com.

You can juga ambil this as a business opportunity on your community by sellingi this cheap Game Voucher in tiquenetworkcom.com